Web Hosting

Përvoja jonë prej 8 vitesh ka bërë që ne të ofrojmë webhosting kualitativ dhe shumë të sigurtë, gjithëashtu ju garantojmë 99.99% funksionalitet.


Blej online

Web Dizajn / Zhvillim

Hapi i parë për të ndërtuar prezencën tuaj në internet është dizajnimi i faqes, që shfletuesit e faqes të qëndrojnë një kohë të gjatë në faqen tuaj dhe ta shfletojnë atë gjithnjë e më shumë, faqja juaj duhet të jetë atraktive dhe me dukje profesionale.

Lexo më shumë...

Pse KosovaPages?

Ne jemi një kompani kreative e cila ofrojmë shërbime të web-it, duke filluar nga hapësira juaj në internet (webhosting) e deri tek zhvillimi i aplikacioneve të ndryshme. Caku ynë është kualiteti dhe ndihma e shpejtë për klientet tanë. Ne kemi zhviluar një numër të madh të webfaqeve dhe aplikacioneve në Kosovë, Shqiperi, Maqedoni dhe Zvicerr ku kemi fituar dhe kemi fituar reputacionin për mrekulli. Ju garantojmë 99.99% funksionalitet të shërbimeve tona duke u bazuar në serverë-t, përvojën dhe ekspertët tanë.

Kontakto me ne